Wingsaften oktober

Sommeren er desværre ved at være slut 🙁 

 

Men heldigvis har vi jo så alle vores værkstedsbesøg til gode resten af vinteren 🙂

Vi lægger ud med “vinterens” første aften som denne gang er arrangeret af Torben.

Torben har amagervalgt en lidt utraditionel løsning på værkstedsbesøget, og har valgt at finde nogen der har lidt større faciliteter end vi normalt er vandt til.

Vi skal i oktober måned ind og finde ud af hvad der bliver af vores nedslidte folkevognsdele når vi indlevere dem på en genbrugsstation, eller “kommer til” at smide dem ud i skraldespanden. Torben har fået arrangeret, at vi kan komme ind og se hvordan maskineriet fungerer på Amagerforbrændingen.

Vi mødes på amagerforbrændingen ved hovedindgangen tir. 1/10-13 kl. 19 præcis.

Adressen er:

Kraftværksvej 31, 2300 KBH S

Vi vil få en rundvisning på hele forbrændingen, af en medarbejder som kender hele anlægget som sin egen dagligstue og vi slutter af med en tår kaffe og et stykke kage.

*VIGTIGT*

Af sikkerhedshensyn gøres der opmærksom på, at personer under 120cm ikke har adgang til anlægget. “ARC anbefaler, at du er iført praktiske, lukkede sko når du besøger energianlægget. Sandaler, ballerinaer og sko med hæl på over 4 cm. frarådes.

Vi glæder os til, at se så mange af jer som muligt til vinterens første hyggeaften.

Torben og bestyrelsen

Sidder du som nysgerrig og gerne vil se hvad Copenhagen wings er for en størrelse og om klubben evt. kunne være noget for dig. Så er du velkommen til at møde op og få en sludder med os.

 

 

 

Scroll to Top