HISTORIEN OM COPENHAGEN WINGS

Copenhagen Wings er en luftkølet folkevognsklub, stiftet af en flok folkevognsejere i foråret 1996. Klubben har hjemme, som navnet siger, i København. Klubben har ca. 60 medlemmer, og er for alle der har interesse i luftkølede folkevogne, type og stand er underordnet, bare den er luftkølet.
Vi mødes ca. en gang om måneden som er vores klub tur, den første tirsdag i måneden.

Hvorfor navnet “Wings”??
Før klubben blev stiftet fik gruppen af folkevognsejere lavet T-shirts og jakker med et dertil tegnet logo, der forestillede et VW logo med vinger, da de gamle folkevogne jo er luftkølede.

Da klubben senere blev stiftet, var alle enige om, at vingerne skulle bibeholdes i en vis grad, og det blev så i form af navnet – Copenhagen Wings.

Om Copenhagen Wings
Om Copenhagen Wings

KLUBBENS FORMÅL

Formålet med klubben er at udbrede kærligheden og kendskabet til de luftkølede folkevogne. Vi mødes og har det sjovt med andre folkevognsejere. Vi udveksler idéer og historier, samt kører ture i det grønne eller i København og så kører samlet til folkevognstræf i ind- og udland. At vi fortsat kan få lov til at benytte vores gamle biler uden hindringer fra ny lovgivning, er et vigtigt emne som Copenhagen Wings støtter op om via medlemskabet af Motorhistorisk Samråd ( MhS).

Mærkesagerne i Copenhagen Wings i forhold til dette arbejde er, at der skal sikres rimelige betingelser for anvendelsen af veteranbiler, og at ombyggede biler også kan godtages som veteranbiler.

MEDLEMSKAB

Et fuldt medlemskab af Copenhagen Wings koster kun Kr. 240,- årligt, og dækker hele husstanden. Udover vores hjemmeside og vores medlemskab hos “Motor historisk samråd” (MhS) har vi praktisk talt ingen faste udgifter. Indtægten fra medlemskaberne går tilbage til medlemmerne, i form af de forskellige arrangementer og køreture vi laver i løbet af året.

Klik herunder for at oprette et nyt medlemskab og registrer din medlemsprofil.

Ja, jeg vil gerne oprette et medlemsskab hos Copenhagen Wings!

Om Copenhagen Wings - Bliv medlem
Scroll to Top