Hillerød kulturnat

Kære medlemmer

Vi har fået muligheden for at deltage i kortege-kørslen til Hillerød kulturnat. 20/9-2013.tak2012ny

Info om turen:

Turen starter på “rendelæggerbakken” i Hillerød kl. 16.00, til jer der ikke kender Hillerød er rendelæggerbakken en del af slotshaven op i mod slottet og normalt ikke et sted private må køre med bil. Turen går videre igennem Frederiksborg slot og fortsætter op igennem slotsgade (Hillerød gågade). Turen ender på Hillerød campingplads, hvor bilerne vil være udstillet frem til kl. 22.00. Prikken over i´et og det som gør denne tur til noget specielt, er at kortegen bliver anført af garderhusarregimentet og drabantgarden danner bagtrop.

På Hillerød camping er Falck, politi, militæret, spejdere osv også at finde. Børn har mulighed for at komme op i stigebilen osv.osv.

Temaet til årets kortege er “europæisk konstruerede biler fra før 1974”, og blandt andet volvo210 er med i optoget.

Her en lille film fra 2011´s kulturnat.

Der skal trykkes blade og programmer og derfor er der MEGET kort tilmeldingsfrist, vi skal melde til SENEST 2/6-2013 og der MAKSIMUM plads til 10 køretøjer fra Copenhagen Wings.

Har du lyst til at deltage skal du derfor tænke meget hurtigt om du har lyst, og en tilmelding er 100% bindende, du melder dig til ved at sende en mail til bestyrelsen.CPH Wings logo

Mvh

Bestyrelsen

BEKRÆFTEDE DELTAGERE:

Jens Rasmussen

Frank Beckmann

René Unold

Rikke Wagner

Janick Markamp

Mike Lyson

Jane og Aage

Stefan Hansen

 

Scroll to Top