Græsted veterantræf 2012

Kære Wings´ere

Vi har modtaget en invitation til at have en stand på årets veterantræf i Græsted, og som vi snakkede om til generalforsamlingen var der ønske om at få promoveret klubben lidt bedre end vi har gjort før i tiden.

Her er muligheden :0)

Vi har fra bestyrelsens side ikke tid til at planlægge eller deltage helhjertet i projektet, da vi alle er mere end involveret i afholdelsen af året bugs funny. Men vi håber da at der skulle være nogle medlemmer der har interessen i en gratis weekend i græsted, sammen med banneret fra Wings.

Jeg lægger hele den mail vi har fået fra GVT(Græsted veterantræf) op længere nede på siden, så kan i selv læse om det skulle være noget for jer.

Ønsker i at deltage hele weekenden eller blot nogle af dagene på træffet så send en mail til bestyrelsen, så lægger vi det op i denne tråd så der er kan følges med i hvilke dage der er folk på pladsen. Som der står i indbydelsen er der gratis adgang for 5 biler og 5 M/K pr. dag.

lad os høre om nogen af jer har lyst.

Kære veteranbil/veteranMC klub!

Det ville glæde os at se jer som udstillere på dettes års veterantræf i Græsted! Veterantræffet udspringer jo i sin tid fra veteranklublivet – nemlig Nordsjælland Veteran Jernbane – og træffet vil gerne, nu hvor vi har fået meget bedre plads, gøre noget for de mange veteranbil og veteranmotorcykel klubber vi har her i landet!

Vi lagde ud så småt allerede sidste år, hvor bl.a. Dansk Veteranbil Klub, Ford T, Ford A, Ford V8 klubberne, Packard klubben og Citroën klubben udstillede. Ja, 3 Volvoklubber henlagde simpelthen deres årlige træf til Græsted Veterantræf i 2011.

Det gav gode erfaringer og iår går vi så ud og invitere bredt klubber fra hele landet, som vi vurderer falder ind under den årstals grænse vi har lagt os på – nemlig veteranteknik fra før 1970.

Vi har på basis af erfaringerne fra sidste år udviklet en “klub-pakke” som skulle give såvel den “fattige” klub med få midler men entusiastiske medlemmer såvel som den store og “rige” klub.

Basis-pakken er gratis og giver et areal på 12 m (facade) x 6 m, adgang til 5 M/K per dag til at passe standen og 5 køretøjer. Om det er de samme 5 alle 3 dage eller i laver en      vagtplan og er 5 forskellige hver dag er ligemeget. Det kan også kombineres med en eller 2 der er der alle 3 dage og så resten en dages vagter. Det anfører I ved tilmeldingen. Som udstiller har man også ret til gratis campering på træffets egen campingplads, som er på et aflukket område hvor kun udstillere der camperer har adgang (den “gamle” træfplads bag ved Stark og Silvan). Derved skulle klubber fra det jyske, fynske og sydsjællandske også have reelle muligheder for at deltage. Se iøvrigt senere om “Veteran camping”.

Hertil kan der tilkøbes forskellige ekstra ydelser til meget rimelige priser: For eksempel strøm for 120 kr for alle 3 dage, telt, som opstilles og nedtages af teltudlejer(vi får 10% på listepriserne), yderligere adgangsbiletter til ledager og børn til udstillerne osv.

 

Tilmelding:

I får en e-mail lige så snart tilmeldingen er åben og det håber vi sker inden for de næste par uger.

Tilmeld jer I så god tid som muligt og inden 2 uger før – dvs. inden 13. maj 2012. Vi skal have tid til at sende diverse materiale til jer – herunder det nødvendige antal adgangstegn eller billetter så I kan komme ind på pladsen pinselørdag.

Aktiviteter: Græsted Veterantræf har altid været et levende træf hvor man ser mekanikken i funktion. Derfor vil vi gerne lægge op til at I prøver at have nogle aktiviteter på standen. For eksempel må man gerne i behersket omfang køre lidt rundt på pladsen så publikum      kan se at biler og motorcykler kan køre. I kan også overveje om I kan lave nogle aktiviteter på standen – opstart af motor – “foredrag” om jeres mærke etc etc. Et arbejdende restaureringsværksted ville jo være flot, men logistikken omkring sådan et projekt er nok for udfordrende.

Opvisningsringen: Træffet har jo som altid den store opvisningsring, og her ville vi gerne hvis der kunne være opvisning af biler, ligesom der de andre år har været opvisning af redningskøretøjer, damptraktorer og -tromler, lastbiler mm. Til den fælles opvisning vil der nok kun være plads til et køretøj per klub (+/-), men klubber med store stande og mange biler vil selvfølgelig kunne arrangere og tilmelde deres egen opvisning – eller flere klubber kunne gå sammen – for eksempel alle Ford klubberne, som så kunne lave en kavalkade op igennem årene startende med Ford T (eller ældre hvis der er nogen der kan mønstre det). Der vil være plads til på tilmeldings formularen at tilkendegive i hvilket omfang I vil kunne bidrage til denne kativitet.

Veterancamping: Som noget nyt iår vil vi prøve – på selve pladsen – at lave en      veterancamping plads. Den vil nok mest være beregnet på campingvogne og det er så vogne fra før 1970. Der er i hvert fald et par klubber, der modtager denne invitation, som er specialiseret i veterancampingvogne, men der er også medlemmer i nogen af de andre klubber, som har en campingvogn, der passer til bilen. Der er nogle helt klare krav for at kunne campere på denne veterancampingplads: Både bil og vogn skal være fra før 1970. Hvis campingvognen føres frem med nyere køretøj, vil bilen blive henvist til parkering uden for træfpladsen. Der vil (nok) ikke være strøm på denne campingplads og bad og toiletter vil være at finde ovre på den almindelige udstiller plads (på den anden side af banen).

Yderligere spørgsmål: Rettes til undertegnede. Iøvrigt henvises der til træffets hjemmeside.

Venlig hilsen

Scroll to Top