Om CPH Wings

VW-256Copenhagen Wings er en luftkølet folkevognsklub, stiftet af en flok folkevognsejere i foråret 1996. Klubben har hjemme, som navnet siger, i København. Klubben har ca. 60 medlemmer, og er for alle der har interesse for luftkølede folkevogne, type og stand er underordnet, bare den er luftkølet.

Vi mødes ca. en gang om måneden som er vores klub tur, den første tirsdag i måneden.

Formålet med klubben er at udbrede kærligheden og kendskabet til de luftkølede folkevogne, mødes og have det sjovt med andre folkevognsejere, udveksle idéer og historier, samt at køre ture i det grønne, eller i København, og at køre samlet til folkevognstræf i ind- og udland. At vi fortsat kan få lov til at benytte vores gamle biler uden hindringer fra ny lovgivning, er et vigtigt emne som Copenhagen Wings støtter op om via medlemskabet af Motorhistorisk Samråd     ( MhS).

Mærkesagerne i Copenhagen Wings i forhold til dette arbejde er at der skal sikres rimelige betingelser for anvendelsen af veteranbiler og at ombyggede biler også kan godtages som veteranbiler.

Hvorfor navnet "Wings"??
Før klubben blev stiftet, fik gruppen af folkevognsejere lavet T-shirts og jakker, med et dertil tegnet logo, der forestillede et VW logo med vinger da de gamle folkevogne jo er luftkølede.

Da klubben senere blev stiftet, var alle enige om at vingerne skulle bibeholdes i en vis grad, og det blev så i form af navnet - Copenhagen Wings.

Medlemsskab:
Et fuldt medlemskab af Copenhagen Wings koster kun Kr. 240,- årligt, og dækker hele husstanden. Udover vores hjemmeside og vores medlemskab hos "Motor historisk samråd" (MhS) har vi praktisk talt ingen faste udgifter. Indtægten fra medlemskaberne går tilbage til medlemmerne, i form af de forskellige arrangementer og køreture vi laver i løbet af året.

Klik herunder for at oprette et nyt medlemskab og registrer din medlemsprofil.

Ja, jeg vil gerne oprette et medlemsskab hos Copenhagen Wings!

One thought on “Om CPH Wings

 • 29. maj 2011 at 21:50
  Permalink

  Vi har prøvet at sende information omkring arrangementet Lungholm CarWalk, som finder sted den 13.-14. august 2011.

  Men mailen, som er sendt til admin@copenhagenwings.dk – er kommet retur som uanbringelig.

  Vi ville gerne informere jer og jeres medlemmer, så jeg håber, vi kan få mailadressen til klubbens kontaktperson. Den vil samtidig blive opdateret på motorklubber.dk – så flere vil kunne få glæde af det.

  mvh – og fortsat god weekend

  Carsten

Skriv et svar