Wings Cruise

Velkommen til galleriet omhandlende vores wingscruise. Har du billeder af et cruise må du meget gerne sende dem til bestyrelsen. Husk at tilføje hvilken dato cruiset er kørt. 

  • Wings cruise Juni 2011
Wings Cruise Juni 2013

Wings Cruise i Juni 2013 gik til rungsted havn. vi mødtes på toftegårdsplads som vi plejer, 19:15 gik turen af sted mod Rungsted havn hvor vi ankom kl 20:30, både på toftegårdsplads og Rungsted Havn var vejret godt men ikke helt sommer varmt, alligevel var vi omtrent 20 biler og humøret var rigtigt godt.

Wings cruise maj 2013

Maj cruiset gik denne gang hjem til VW-Morten med over 30 medlemmer og 16 biler

Wings cruise Juli 2012

En hyggetur i det nordsjællandske. Som traditionen er, var vi på den tur der skal køres til årets træf. Turen endte på torvet i Hillerød med udsigt til slottet. Turen blev ledet af Erik Thørup og Jens

Wings cruise maj 2012

Hermed billeder fra klubaftenen, hvor cruiset var arrangeret af Mike Lyson. Der var 9 biler i alt, og cruiset startede som sædvanligt på Toftegårdsplads i Valby, hvorefter vi kørte ud gennem Brøndby, videre gennem Glostrup og nord om Albertslund gennem Vestskoven inden vi endte ved McDonalds ved Ikea i Tåstrup.

April 2012

D. 3/4-12 havde Frank Beckmann inviteret klubben en tur til: \"Lad os se en fremmed mands have aften\" Og hvad gik det nu ud på? Som traditionen efterhånden foreskriver, havde F. Beckmann sadlet buggy´en op med hundested-habit, drømmekage og dejlig varm kakao. Frank havde dog i år lige skruet en tand mere på luksusknappen da han havde inviteret til bålaften i kongelunden på Ama´r. Frank havde været på google-earth, streetview o.s.v for at finde et egnet sted vi alle kunne holde og være.. Det lykkedes! Men som Frank er ved at sætte tændstikken i det medbragte brænde, nu godt vædet af tændvæske, kommer en kommentar fra det nærtliggende hus.. Er i rare at gå ud af min have! :0) Vi fandt 100 meter længere nede af vejen et lidt mere offentligt sted at indtage den fantastiske kage og medbragte kakao.. Bålet måtte med hjem i buggy´en igen. Tak for en god og oplevelsesrig tur til F. Beckmann.

Wings cruise Juni 2011

Turen i Juni blev anført af formand Casper og bød bl.a på fremvisning af hollændervogn hos politiet

Wings cruise Maj 2011

En MEGET regnfuld dag der endte op med hele 4 automobiler!

Wings cruise April 2011

Årets første cruise. Med Frank som spydspids startede turen på toftegårdsplads og endte med drømmekage, og brun mælk med skum ved Furesø marina

Tilbage

Skriv et svar