Vejledning i oprettelse af medlemsprofil.

Kære Medlemmer.

VW RugbrødØnsker i at få noget lagt på hjemmesiden, det kunne være billeder fra jeres tur sydpå, en strandtur hvor i var nogle stykker der mødtes, gode idéer eller måske bare et spørgsmål til resten af klubbens medlemmer.

Så send det til bestyrelsen@copenhagenwings.dk

Det er den eneste måde vi får gjort siden dynamisk på! Intet for stort, intet for småt... KOM MED DET!

Her under kan i se alt der er postet af indlæg på hjemmesiden, i datorækkefølge vel at mærke. Det fungere faktisk på fuldstændigt samme måde som væggen på jeres facebook-profil (hvis i har en sådan). Når i kommer ned i bunden af siden trykker i blot på "ældre indlæg", og kommer en side tilbage.

Read more

Veterankørsel skal kortlægges

På vegne af MHS(motorhistorisk samråd) giver vi hermed opfordringen om at svare på CPH Wings logospørgeskemaet, videre.

Johnny B. Rasmussen fra MHS skriver:

I forbindelse med et event på den store Techno Classica messe i Essen i Tyskland, bliver der i dag taget hul på den nye Europæiske brugerundersøgelse omkring veterankøretøjer.

Fra i dag og frem til 1. juni, vil alle Europas veteranentusiaster kunne klikke ind på FIVA's brugerundersøgelse hos det store hollandske analyseinstitut GfK.

Det er medlemmerne i de europæiske veterankøretøjsklubber der er organiseret under FIVA, der nu skal byde ind med informationer om deres eget brug af de historiske køretøjer. I Danmark er det Motorhistorisk Samråd der står for indsamlingen af oplysningerne, via vores hjemmeside motorhistorisk.dk

I forbindelse med konkrete politiske drøftelser, der skal sikre den fortsatte bevarelse og brugen af de historiske køretøjer, der er der et behov for at have aktuelle og valide data og det er dem der vil kunne udledes af denne undersøgelse. Der er derfor et behov for et så stort og varieret svarantal som muligt

Fra den 26. marts og frem til 1. juni 2014 vil man kunne deltage i undersøgelsen, hvis endelige resultat forventes offentliggjort i oktober/november.

Du kan finde mere information om undersøgelsen, og det direkte link til den her:

Mhs og FIVA´s brugerundersøgelse

Vi håber i vil bruge de 10-12 minutter det kræver.

Bestyrelsen

Billeder fra Hillerød kulturnat

I forbindelse med Hillerød kulturnat var Copenhagen Wings inviteret til, at deltage i et optog der 9844480743_257c91015e_zskulle sætte gang i Hillerød kulturnat. Kulturnatten var i år 140 forskellige gratis kultur- arrangementer lige fra besøg på politigården i Hillerød til spejdernes svævebane på Hillerød camping.

Wings deltog med 9 biler i kortegen og på Hillerød camping og var præsenteret sammen med mercedes, volvo, morgan og rover, alle sammen biler som hørte under årets kategori "europæisk producerede biler fra før 1970". Arrangementet var en kæmpe succes, lokalsprøjten i Hillerød meddeler at der var omkring 3000 besøgene bare på campingpladsen.

Rikke havde smurt 85 sandwich med hjemmelavet guf-fyld vi hurtigt fik fortæret, og campcampingpladsen sørgede for varm kaffe og småkager til alle deltagere hele aftenen.

Vores medlem Janick har taget en række fantastiske billeder som i kan se: her

Vi glæder os til, at se jer alle igen til samme arrangement næste år.mike

Bestyrelsen

(vi gør opmærksom på at billederne er beskyttet af ophavsrettighedsloven)

 

Nyt rudemærke

Som vi har skrevet om tidligere har vi fået designet et nyt rudemærke, hvor 90% stammer fra det gamle logo.

Vi har lavet 5 forskellige farver som alle repræsentere klubben, det er bare et spørgsmål om hvilken den farve I bedste kan lide.

Vi har endelig modtaget mærkerne, og de ligger klar til jer. Som udgangspunkt kan I få dem næste gang vi ses. Vi kan også sende et, hvis man allerrede nu ved, at man ikke kommer indenfor nærmeste fremtid, men gerne vil have rudemærket på bilen.

CPH Wings logo

De kan også finde os i udlandet

Idag tikkede denne mail ind i bestyrelsens indbakke:

Hi
I'm wondering if you can help me ?, I'm travelling through Denmark on the way to Sweden from Scotland and was hoping you could recommend a good air-cooled mechanic /garage just in case my 72 Westy breaks down .
I will be travelling from Rodby to Copenhagen ,staying in Copenhagen for 2 nights then heading to Sweden for the Peace and Love festival
Thanks in advance

Chris Cooper

Vi gav ham adresserne til pladegården, Jan Koed, Islev Autoservice og Kadows biler. Derudover fortalte vi ham om vwnettet og inviterede ham med på tirsdagscruise hvis han skulle være her på det tidspunkt.

Chris svarede:

Thanks so much for your prompt reply, hopefully I won´t need to use these guys, but better to be safe than sorry. And i would rather have VW enthusiasts working on my bus than anyone else.

If i´m about on a Tuesday when i get to Denmark I´ll definitely swing by.

Thanks again

Chris Cooper

Han kan nu køre  igennem Sjælland med ro i sindet, vidende der altid er hjælp at hente i nærheden når man kører luftkølet.

 

Årskavalkade 2012

Kære wings medlemmer og alle andre i den luftkølede verden!

Med denne lille årskavalkade fra året der gik vil vi gerne ønske jer og jeres familier

En rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Mange spændende arrangementer er løbet af stablen i årets løb, af dem kan nævnes vores månedlige tirdagscruise, Bugs funny træffet som igen i år forløb over alt forventning.

Vores klubtur til Hannover og klubaftenen med campingvognen er blot nogle af de gode oplevelser vi har haft i årets løb

Vi glæder os til et nyt og spændende år 2013 sammen med så mange af jer som muligt 🙂

Husk at Copenhagen Wings er en klub for alle, og der altid plads til nye som gamle medlemmer.

Mange hilsner

Bestyrelsen hos Copenhagen Wings

 Se Årskavalkade